Shop Mobile More Submit  Join Login
About Varied / Student Qiqis Nyu'Female/Indonesia Recent Activity
Deviant for 5 Years
Needs Core Membership
Statistics 23 Deviations 8 Comments 2,137 Pageviews
×

Newest Deviations

Sunbathing by sundaemonday Sunbathing :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 Sore Syahdu by sundaemonday Sore Syahdu :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 Ini Masih Musim Hujan by sundaemonday Ini Masih Musim Hujan :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 Dancing In Silence by sundaemonday Dancing In Silence :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 Are We Cool ? by sundaemonday Are We Cool ? :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 Sorry Dear by sundaemonday Sorry Dear :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 Pak Beruang Naik Minivelo by sundaemonday Pak Beruang Naik Minivelo :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 Lollipop Girl by sundaemonday Lollipop Girl :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 Hello Beary by sundaemonday Hello Beary :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 Gumball Machine by sundaemonday Gumball Machine :iconsundaemonday:sundaemonday 2 0 deer she sad 2 by sundaemonday deer she sad 2 :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 deer she sad by sundaemonday deer she sad :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 pandas on my ice cream by sundaemonday pandas on my ice cream :iconsundaemonday:sundaemonday 1 3 cacoo by sundaemonday cacoo :iconsundaemonday:sundaemonday 1 0 don't take my lollipop by sundaemonday don't take my lollipop :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0 fly away my balloon 2 by sundaemonday fly away my balloon 2 :iconsundaemonday:sundaemonday 0 0

Favourites

La belle aux papillons by Movezerb La belle aux papillons :iconmovezerb:Movezerb 76 8 Red-haired by neressia Red-haired :iconneressia:neressia 946 213

Activity


Haaaaaayyyyyy!!!!!
pagi-pagi gini uda dibikin semangat sama ketiga hal ini:
1. Oreo Double Delight, rasa coklat-kacang :9
2. Lagu Roar-nya Katy Perry, liriknya bikin semangat banget
3. Artwork "Lollipop Girl" yang jadi wallpaper laptop, ya walopun emang agak kasar gitu ya, tapi gak tau kenapa aku seneng aja liatnya x)

anyway, nggak ada alasan buat kalian untuk nggak bahagia atau nggak semangat
mulailah dari bersyukur sama hal terkecil yang kamu punya, kaya nonton kartun di pagi hari :)
dan kalo kamu lagi ngrasa kurang bahagia, Go Hug Someone!!
it will make you feel better :)

deviantID

sundaemonday's Profile Picture
sundaemonday
Qiqis Nyu'
Artist | Student | Varied
Indonesia
♥ awkwardly amazing ♥
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:icondwiirawan:
dwiirawan Featured By Owner Jan 6, 2012  Professional Filmographer
upload karya yang banyak ya qis!!semangatsemangat!!!
Reply
:iconsundaemonday:
sundaemonday Featured By Owner Jan 10, 2012  Student General Artist
masi belom bnyak, cuma ada itu aja yang bisa d upload..

semangkaa!!
Reply
:icondwiirawan:
dwiirawan Featured By Owner Jan 6, 2012  Professional Filmographer
halow qiqis!!!
Reply
:iconsundaemonday:
sundaemonday Featured By Owner Jan 6, 2012  Student General Artist
halo pak dwi,,
hho..
Reply
:icondwiirawan:
dwiirawan Featured By Owner Jan 6, 2012  Professional Filmographer
halo iki sopo lho?
Reply
Add a Comment: